Victor Ponta, dupa ce Orban a sustinut ca acesta s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

26-01-2015 08:16

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat ca liberalul Ludovic Orban este un "bufon" despre care nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina.

Reactia sa vine dupa ce Ludovic Orban - care a fost implicat intr-un accident rutier - a declarat ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

"Eu cred in continuare ca Orban este un bufon si nu vreau sa vorbesc despre bufoni. Termenul de menestrel nu definea ceea ce vroiam eu sa spun. De cate ori se rastoarna Orban cu masina e problema lui", a spus Ponta, conform Mediafax, care citeaza B1 TV.

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Ludovic Orban, a fost implicat, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier, la iesirea din localitatea ieseana Sarca, dupa ce masina pe care acesta o conducea s-a rastunat pe marginea soselei, intr-o curba. El a declarat ca, din cauza carosabilului umed, masina condusa de el a derapat si, incercand sa o indrepte, nu a putut opri, iar roata din dreapta fata a intrat in santul de scurgere.

Ulterior, conform Mediafax care citeaza Digi 24, Orban a relatat ca premierul Victor Ponta, aflat in trecere, s-a oprit "si a facut o poza", plecand apoi spre Focsani.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO