Turul huiduielilor făcut de Viorica Dăncilă. Premierul se declară ”siderat” în Arad. VIDEO

Ultima actualizare: 10-05-2019 14:31
Proteste Viorica Dancila Arad
Radar Arad

Viorica Dăncilă, care face, vineri, o vizită în judeţul arad, a fost întâmpinată de zeci de protestatari la sosirea la Prefectură. Oamenii scandează ”PSD, ciuma roşie”, ”Hoţii”, dar şi lozinci împotriva Jandarmeriei şi a lui Liviu Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată, vineri, de zeci de protestatari la sosirea la sediul Prefecturii Arad

Oamenii strigă ”PSD, ciuma roşie”, ”Jegoşilor”, ”În democraţie, hoţii stau la puşcărie”, dar şi lozinci împotriva Jandarmeriei şi a lui Liviu Dragnea. Protestatarii au fluiere şi vuvuzele, în zonă fiind mai multe echipaje de jandarmi şi poliţişti.

”Nenorociţilor, nu mai aveţi mult. În 26 mai mergem la vot”, au strigat unii dintre protestatari.

”Am venit să-i spun la Viorica că îi doresc să aibă o pensie de 600 de lei”, a spus una dintre protestatare.

Viorica Dăncilă a fost huiduită și joi, la Cluj.

Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştrii fac, vineri, o vizită în judeţul Arad. Oficialii au avut o întâlnire cu autorităţile din Lipova şi vor vizita fabrica de vagoane de marfă Astra Rail Industries din Arad.

Zeci de muncitori ai acestei fabrici sunt în grevă, nemulţumiţi de salarii.

Ulterior, Viorica Dăncilă va merge în câteva localităţi din judeţul Timiş şi acolo fiind anunţate proteste.

Dăncilă: Nu ne sperie ţipetele sau jignirile, pentru că progresul într-un judeţ se face cu proiecte

 

"Nici mie nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de probleme să venim la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile, pentru că progresul într-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete. Într-un judeţ, dacă vrei să faci lucruri bune, vii cu proiecte, cu obiective şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei (...), iar ceea ce se întâmplă acum - câţiva cetăţeni vin şi jignesc - nu cred că caracterizează această zonă, nu caracterizează Aradul. Cred că este mult mai important să nu punem accentul pe dezbinare, pe jigniri, ci să avem o listă de proiecte. Dar cei care nu au proiecte încearcă să ascundă aceste lucruri şi vin cu jigniri, cu dezbinare, cu lucruri urâte", a precizat premierul.

Viorica Dăncilă s-a declarat "siderată şi uimită de modul în care unii înţeleg să acţioneze, crezând că vor câştiga inima românilor".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO