Traian Basescu sare in apararea mezinei sale, Elena!


Ultimul update: Miercuri 05 Septembrie 2012 03:35
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri Politice
Traian Basescu

In cadrul unei conferinte de presa, presedintele a declarat ca fiica sa cea mica nu a fost prezenta la actiunile MTS, despre care s-a spus ca au avut drept scop promovarea electorala a acesteia.


Traian Basescu a subliniat ca mezina sa a stat cu el in zilele de 1 si 2 mai 2009 si nu a fost prezenta la nicio actiune a Ministerul Turismului si Sportului, cu exceptia concertului trupei Vama Veche, cu care Elena Basescu are o relatie speciala, scrie Mediafax.

Basescu a reprosat presei ca a sustinut ideea ca actiunile MTS care au fost anchetate au fost facute pentru promovarea electorala a fiicei sale.

Presedintele a mai spus ca presa aplica tratamente diferite in cazurile Monica Iacob Ridzi si Nicolae Nemirschi si a precizat ca nu intelege de ce intampla acest lucru.

In ceea ce priveste o solicitare a a social-democratilor de schimbare din functie a lui Catalin Predoiu, seful statului a spus ca nu este de acord cu remanierea ministrului justitiei, apreciind ca acesta si-a facut treaba si ca in niciun caz nu trebuie adus "un politruc" la Justitie, iar Predoiu nu ii da aceasta impresie.

Nici situatia de la Spiru Haret nu a fost ocolita in analiza presedintelui, Basescu afirmand ca a fost informat de Ecaterina Andronescu inca din luna aprilie in legatura cu o serie de probleme ale universitatii.

"Despre Spiru Haret am discutat cu doamna Andronescu in data de 13 aprilie, cand m-a informat ca aceasta in universitate sunt probleme si, daca nu ma insel, subiectul l-am discutat si pe data de 3 martie", a spus seful statului.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste candidatura la alegerile prezidentiale, Traian Basescu a spus ca inca nu a luat aceasta hotarare: “Va asigur ca, atunci cand ma voi hotari, o voi face public. Deocamdata n-am luat decizia", mai informeaza sursa citata.

Sursa: Pro TV

Basescu: Am convingerea ca Nastase este curat ca lacrima!
Basescu despre Mazare in uniforma nazista: Teribilism de prost gust!
Basescu: Cand voi decide daca voi candida, voi anunta public
VIDEO PROTVPLUS.RO