Traian Basescu, pus la curent cu problemele de pe santierele tarii!

×
Codul embed a fost copiat

Lipsa banilor si siturile arheologice stau in calea autostrazii Bucuresti-Brasov. Presedintele a aflat vineri de aceste probleme direct de la sursa.

Prima oprire, santierul de la Stefanesti: imbracat lejer, presedintele a lasat in garaj limuzina prezidentiala si a venit cu o masina de teren. A fost inconjurat imediat de constructorii italieni, care s-au plans ca nu pot avansa cu lucrarile din cauza terenurilor expropriate si a doua situri arheologice.

In urma cu o saptamana, suparat ca oriunde s-ar construi o sosea apar ca prin minune cimitire sau localitati stravechi, ministrul transporturilor declara ca nu avem autostrazi din cauza "dacilor si romanilor".

Cand i s-a prezentat stadiul lucrarilor, presedintele a intrebat de unde este adus fierul-beton. A avut o usoara nemultumire cand a aflat ca este importat din Italia.

Seful statului a intrat apoi sub podul aflat in constructie, ca sa vada singur cum merge treaba. Dupa ce i-a salutat pe muncitori, a placat mai departe, la santierul de la Moara Vlasiei. I-a ascultat cu atentie pe constructori si le-a dat un avertisment: lucrarile trebuie sa fie gata pana la sfarsitul anului 2010. Presedintele ar fi trebuit sa vada si santierele de la Gruiu si Barcanesti, dar si-a intrerupt brusc vizita.

Citește și
Traian Basescu
Traian Basescu nu vrea sa mai bea in fata jurnalistilor!
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front
Articol recomandat de sport.ro
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Citește și...
Monica Iacob-Ridzi, un subiect
Monica Iacob-Ridzi, un subiect "minor" pentru Traian Basescu

Presedintele Basescu a refuzat, vineri, sa se pronunte cu privire la concluziile din raportul Comisiei parlamentare de ancheta in ceea ce o priveste pe Monica Iacob Ridzi, ministrul tineretului, sustinand ca este un subiect minor pentru el.

Traian Basescu nu vrea sa mai bea in fata jurnalistilor!
Traian Basescu nu vrea sa mai bea in fata jurnalistilor!

Traian Basescu a refuzat politicos sa guste din tuica oferita de localnici la Gura Raului, unde se desfasoara Festivalul Bujorului de Munte, spunand ca nu doreste sa bea in fata jurnalistilor intrucat imaginile vor fi difuzate de toate televiziunile.

Traian Basescu despre Loganul sau: Merge mai bine decat Guvernul!
Traian Basescu despre Loganul sau: Merge mai bine decat Guvernul!

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi seara, la aniversarea a zece ani de la privatizarea Uzinelor Dacia, ca el conduce un Logan si a apreciat ca autoturismul sau merge mai bine decat Guvernul.

Recomandări
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin:
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin: "Nu există panică! Nimeni nu fuge"

La 50 de kilometri spre nord, forțele ruse invadează din nou. Dar în Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, viața continuă sub amenințarea atacurilor rusești, informează CNN. Nimeni nu se teme trupele lui Putin. 

Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european
Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european

Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei.

 

Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit "prost" sau "ratat" într-un duel la distanță

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.