Theodor Paleologu: Nu l-am atacat niciodata pe Prigoana. Probabil ca are ceva cu intelectualii

Ultima actualizare: 14-05-2012 16:23
Theodor Paleologu

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu sustine ca nu l-a atacat niciodata pe Silviu Prigoana si ca nu are nicio contributie la decizia acestuia de a nu mai candida din partea PDL la Primaria Capitalei.

"Eu nu l-am atacat niciodata pe domnul Prigoana. Dimpotriva, dansul cand eu eram ministru imi cerea mereu demisia din motive doar de el stiute, iar eu nu am replicat si nu l-am atacat", a spus Paleologu.

El a adaugat ca decizia lui Silviu Prigoana de a nu mai candida din partea PDL este "un proiect al dansului, sunt calculele dansului".

"Sunt calculele dansului, proiectele dansului. Eu nu am nicio contributie la aceasta decizie. M-a introdus degeaba pe aceasta lista. Probabil ca are ceva impotriva intelectualilor. Eu, dimpotriva, am primit cu zambetul pe buze criticile nedrepte din partea lui", a adaugat Paleologu.

Paleologu a mai mentionat ca afirmatiile sale despre aparitia pe prima pagina a unui tabloid se refereau la el personal, si nu la Prigoana.

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, miercuri, ca nu mai candideaza din partea PDL la alegerile pentru Bucuresti, fiind nemultumit ca "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda si Theodor Paleologu nu il considera "suficient de intelectual" ca sa reprezinte partidul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO