Marcel Ciolacu, la un pas să leşine în direct. Rezultatul analizelor şefului PSD

×
Codul embed a fost copiat

Conferinţa de presă de duminică a liderului PSD a fost întreruptă după ce lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău. El a mers apoi la spital, pentru analize, iar medici au anunțat că a suferit un episod de hipocalcemie.

 

UPDATE 16:40 - Comunicatul Spitalului Militar de Urgență Dr. Carol Davila

 

Reprezentanții Spitalului Militar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila au emis sâmbătă un comunicat, după ce Marcel Ciolacu a fost externat.

În urma analizelor făcute, medicii au ajuns la concluzia că liderul PSD a avut un episod lipotimic și hipocalcemie.

Citește și
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, exmatriculat de Academia SRI de la studiile doctorale
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

„Conform protocolului de diagnostic al unității noastre, s-au efectuat o serie de investigații clinice, paraclinice și de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum și cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialiști în medicină de urgență, ATI, neurologie și cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent - în observație etiologică, Hipocalcemie frustă”, se menționează în comunicat. 

Medicii i-au recoltat lui Marcel Ciolacu și probe pentru coronavirus.

„Rezultatul testului rapid este negativ. Testul PCR este în lucru”, au anunțat reprezentanții spitalului.

În ceea ce privește tratamentul, medicii au efectuat o reechilibrare hidro-electrolitică.

„La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluție favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigațiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare și a stresului, regim alimentar și hidratare corespunzătoare”, conform comunicatului.
 

UPDATE 15:30 - Marcel Ciolacu a fost externat din spital

 

Președintele PSD a fost externat din spital, după ce toate analizele au ieșit în parametri normali și testul de coronavirus a avut rezultat negativ.

Din primele informații, Marcel Ciolacu a avut hipoglicemie.

UPDATE 14:45 Romașcanu: "Atacul lui Iohannia a avut un impact emoțional"

 

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu a declarat duminică, după ce liderului partidului Marcel Ciolacu i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă, că acesta nu are istoric medical, iar analizele sunt în regulă, subliniind că au fost şi atacuri precum cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare, care au avut impact emoţional, dar nu şi-au pus amprenta asupra sănătăţii fizice, cel puţin până astăzi.

”Nu are niciun istoric medical, analizele sunt în regulă, coronavirus nu este, probabil că va fi testat, nu are niciun fel de simptom pe această suferinţă. Totul e în regulă, a plecat pe picioare”, a declarat Romaşcanu, referindu-se la preşedintele interimar al PSD.

Întrebat dacă s-a plâns preşedintele PSD de nivelul de muncă din ultima perioadă, purtătorul de cuvânt al partidul a precizat că Ciolacu nu este genul care să se plângă şi că acesta a gestionat foarte bine toată presiunea.

”Sigur au fost şi atacuri nedemne şi vorbesc de cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare, care au avut un impact emoţional, dar nu şi-au pus amprenta asupra sănătăţii fizice cel puţin până astăzi”, a afirmat Lucian Romaşcanu.

El a explicat că nu a venit o ambulanţă pentru a-l prelua pe Marcel Ciolacu, pentru că acesta a refuzat.

”Starea fiind bună după ce a trecut acest incident, domnul preşedinte Ciolacu a refuzat să vină ambulanţa. Protocolul SPP spune că în cazul în care situaţia nu este gravă se poate duce cu maşina SPP-ului direct la spital ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Lucian Romaşcanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat săptămâna trecută că este incredibil ce se întâmplă în Parlament, acuzând PSD că a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege care acordă o autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Preşedintele a susţinut că, în timp ce autorităţile se luptă cu pandemia, PSD se luptă în birourile din Parlament să dea Ardealul ungurilor. El l-a salutat în limba maghiară pe liderul PSD Marcel Ciolacu, întrebându-l ce i-a promis Viktor Orban în schimbul acestei înţelegeri. Preşedintele a mai afirmat că această situaţie este un argument în favoarea dorinţei sale de a se ajunge la alegeri anticipate, pentru că acum în Parlament este o majoritate PSD-istă toxică.

Legea a fost respinsă la Senat, care e Cameră decizională în acest caz.

Declaraţiile preşedintelui au provocat reacţii din partea oficialilor de la Budapesta, inclusiv din partea premierului ungar Viktor Orban, iar opoziţia de la Bucureşti a cerut precizări de la SRI, invocând inclusiv chemarea preşedintelui în Parlament pentru a-şi explica afirmaţiile.

 

UPDATE 14:00 PSD a transmis un comunicat oficial despre  starea lui Marcel Ciolacu

 

"Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament, cât şi la partid. Preşedintele interimar al PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii".

Purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu, a precizat că setul iniţial de analize "a ieşit bine" şi că Marcel Ciolacu nu are probleme medicale. A fost exclusă şi varianta unei infectări cu coronavirus.

"E un incident. Sper sa rămână doar un incident și lucrurile sa reintre in normal de azi", a precizat Romaşcanu.

UPDATE 13:10 Potrivit unor surse apropiate de liderul PSD, cel mai probabil, Marcel Ciolacu se află la această oră la Spitalul Militar, unde face investigații medicale cu privire la starea sa de sănătate.

Liderul social-democrat are și funcția de președinte al Camerei Deputaților și, prin urmare, poate primi îngrijiri medicale la Spitalul Militar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila în calitate de demnitar, conform protocolului încheiat între această unitate medicală și SPP.

 

Marcel Ciolacu a fost la un pas să leşine în timpul conferinţei de presă

 

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a părut aproape să leşine în timpul conferinţei de presă de duminică. Liderul social-democraţilor a început să tremure şi s-a dezechilibrat, fiind susţinut de unul dintre membrii staff-ului său.

Ciolacu şi-ar fi revenit ulterior şi a mers fără ajutor la maşină. El va face un control medical, urmând a reveni cu detalii despre starea sa de sănătate. 

În conferinţa de presă, Ciolacu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis şi Guvernul PNL nu pot să depăşească interesele electorale, au refuzat constant dialogul.

Liderul PSD a propus programul ”Repornim România”, constând în 28 de măsuri economice şi sociale, care va costa mai puţin de 8% din PIB. Conferinţa de presă a fost întreruptă după ce liderului PSD i s-a făcut rău.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Liderul PSD, anunț important în Parlament: ”După 30 de ani se termină acest cretinism”
Liderul PSD, anunț important în Parlament: ”După 30 de ani se termină acest cretinism”

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, în plenul Camerei Deputaților că, împreună cu colegul său de partid, președintele Senatului Robert Cazanciuc, au depus două proiecte de hotărâre care ”să termine” ”cretinismul”.

Marcel Ciolacu, exmatriculat de Academia SRI de la studiile doctorale
Marcel Ciolacu, exmatriculat de Academia SRI de la studiile doctorale

Președintele interimar al Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat de Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul” (ANIMV), în 2019, de la studiile doctorale, conform g4media.ro.

Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu de la șefia PSD, pentru ”modul rușinos în care a umilit românii”
Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu de la șefia PSD, pentru ”modul rușinos în care a umilit românii”

Viorica Dăncilă, fost preşedinte al PSD, solicită demisia lui Marcel Ciolacu de la conducerea interimară a partidului, acuzându-l de o ”monstruoasă iresponsabilitate” cu privire la adoptarea tacită a proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Ciolacu, către Iohannis: Ridicaţi-vă ochii din sondaje, românii încep să trăiască de pe o zi pe alta
Ciolacu, către Iohannis: Ridicaţi-vă ochii din sondaje, românii încep să trăiască de pe o zi pe alta

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere preşedintelui Klaus Iohannis să nu mai jignească Parlamentul, care a fost nevoit să voteze un ”Guvern incompetent şi corupt”, din cauza pandemiei de coronavirus.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.