Reactia lui Ponta dupa ce purtatorul de cuvant al Guvernului a spus ca presedintele s-a "matrafoxat"

28-11-2013 20:23

Premierul Victor Ponta respinge declaratiile facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, care a afirmat despre seful statului, in argou, ca este beat.

Ponta declara ca nu este de acord cu termenul de "matrafoxat" folosit de subalternul sau la adresa lui Traian Basescu, dar sustine ca seful statului formuleaza jigniri de 10 ori mai rele.

"Din partea mea nu exista nici sprijin, nici acord pentru acest gen de exprimari si i-am spus domnului Palada ca sigur are anumite obligatii in calitatea publica pe care o are si sunt convins ca le va respecta", a spus Victor Ponta, premierul Romaniei.

Reactia premierului vine dupa ce presedintele Traian Basescu l-a criticat duminica pentru modul in care Guvernul a conceput bugetul de stat, seful statului anuntand atunci ca va respinge proiectul.

"A reusit sa se incurce ca un adolescent la prima intalnire. Se intalnea, probabil, pentru prima data cu cifrele bugetului", a spus Traian Basescu, presedintele Romaniei.

Imediat dupa declaratia presedintelui, purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a scris pe o retea de socializare ca seful statului s-a "matrafoxat", termen care in argou inseamna beat.

"Cu mare parere de rau cineva trebuie sa constate ca regele e gol. Pardon, ca presedintele e beat. Nu numai de putere. In seara asta, presedintele Romaniei se incurca in asemenea hal in limba incat concluzia e indubitabila: ii e frica. Si pentru a-si invinge frica, si pentru a incerca sa acopere cu zgomot, s-a matrafoxat ", afirma consilierul premierului pe Facebook.

Desi sustine ca a avut o discutie pe aceasta tema cu Mirel Palada, Victor Ponta a tinut sa adauge ca la randul sau seful statului il jigneste frecvent.

"Stiu ca domnia sa nu are nicio conferinta de presa in care sa nu foloseasca la adresa mea sau a domnului Antonescu jigniri mai mari decat termenul care a facut istorie... matrafoxatul", a spus Victor Ponta, premierul Romaniei. 
 


VIDEO PROTVPLUS.RO