Războiul discursurilor în Parlament la votul moțiunii. Ce a repetat Viorica Dăncilă de 8 ori

10-10-2019 19:58

Moţiunea de cenzură s-a dezbătut într-o tensiune maximă, fiecare tabăra încercând să câştige până în ultimul moment orice vot inclusiv prin discursuri.

S-au aruncat cuvinte grele de la tribună Parlamentului, atât din partea Opoziţiei, cât şi a Puterii. În timp ce premierul a repetat de 8 ori că moţiunea nu va trece şi i-a făcut trădători pe foştii aliaţi, aceştia au spus, la rândul lor, ca executivul trebuie îngropat. Iată cum a sunat, războiul vorbelor.

Viorica Dăncilă: "Cu toată experiența domnului Tăriceanu a căzut în mod rușinos în capcana lui Victor Ponta".

Călin Popescu Tăriceanu: "Ai ținut un discurs în care m-ai atacat în mod elegant eu mă așteptam la altceva de la o persoană care și-a petrecut nouă la Bruxelles."

Viorica Dăncilă: "Asta li se întâmplă celor care se aliază cu Ponta premierul demisionar pe Facebook, maestrul minciunilor și expertul în jocuri de culise cu finalitate zero."

Victor Ponta: "Cred că astăzi avem toți datoria să îngropăm un mort care stă la Palatul Victoria și ne afectează pe toți și cred că dacă nu-l îngropăm noi azi îl vor îngropa românii pe 24 noiembrie."

Viorica Dăncilă: "La guvernare stimați colegi ați fi una de adevărat dezastru și un pericol pentru această țară și pentru români".

Dan Barna: "N-ați reușit să terminați o singură autostradă din cele 13 pe care le-ați promis la preluarea mandatului."

Titus Corlățean: "Vă spun foarte clar cu securiștii #rezist, cu neomarxistii, asta nu e o Românie normală."

Kelemen Hunor: "Constatăm că acest guvern, această guvernare s-a epuizat."

Viorica Dăncilă: "Să nu subestimați Partidul Social Democrat. Să nu credeți că ne vom opri vreodată de la putere sau din opoziție să luptăm contra voastră."

Raluca Turcanu: "Cred cu tărie că astăzi ne adresăm pentru ultima dată unui premier nelegitim. Singurii care au de ce se teme sunt cei de aici echipa de uzurpatori și clientela parazitară."

Olguța Vasilescu: "Câștigați întâi alegerile nu faceți majorități cu trădătorii și abia după vorbiți de legitimitate".

Ludovic Orban: "Trebuie oprit psd-ul o să mai facă rău României".

Viorica Dăncilă: "Nu toți parlamentarii stau încolonați în spatele așa zisului viitor premier domnul Orban."

Deputat USR: "Nu a adus bunăstare și beneficii românilor așa cum a promis ce nu mai zecilor de mii de sinecuriști care consumă și nu fac nimic sau când fac ceva strică."

Viorica Dăncilă: "Sunt convinsă că îi veți trăda și pe ei cum ați trădat acest partid. Moțiunea de astăzi nu va trece ați mai încercat acest lucru și v-ați făcut de răs la vot."

Klaus Iohannis: “Bună zua! Rezolvat!”

 

 

 

 

 

 

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO