PSD se pregăteşte pentru reveniri spectaculoase în partid. Ce se întâmplă cu Ponta

Ultima actualizare: 08-12-2019 21:50
Victor Ponta, Mihai Tudose
Agerpres

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică, pentru un post de televiziune, referindu-se la foștii colegi de partid plecaţi la Pro România, că este posibil ca Mihai Tudose, care a demisionat recent din Pro România, să revină în PSD.

Despre Sorin Grindeanu şi Marian Neacşu a afirmat că au fost excluşi abuziv, iar dacă vor să se întoarcă în partid, sunt reprimiţi, scrie News.ro.

Întrebat dacă se întoarce Mihai Tudose în PSD, Ciolacu a răspuns: ”Este posibil să se întoarcă. Trebuie ţinută o discuţie în Brăila”.

În ceea ce-i priveşte pe Sorin Grindeanu şi Marian Neacşu, Ciolacu a precizat că aceştia au fost excluşi abuziv, iar dacă doresc să se întoarcă, sunt primiţi.

Adrian Ţuţuianu, plecat şi el la Pro România, a anunţat că nu se întoarce, conform preşedintelui interimar al PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu a subliniat că are o relaţie instituţională cu fostul lider PSD Victor Ponta, în prezent liderul Pro România.

Mihai Tudose a demisionat la începutul acestei săptămâni din Pro România, iar sâmbătă, filiala Brăila a demisionat şi ea în bloc din partidul condus de Victor Ponta, precizând că au ales să îşi ia rămas bun de la ”politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2)”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO