Ponta, la mitingul de la Craiova: Basescu este un mafiot, un mincinos si un ticalos

Ultima actualizare: 01-11-2012 05:09
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta le-a spus celor aproximativ 18.000 de participanti la mitingul USL de la Craiova ca Traian Basescu este "un mafiot, un mincinos si un ticalos", iar in 29 iulie romanii trebuie sa isi ia inapoi tara de la Basescu.

"Vreau sa va spun ca exista un singur strigat al tuturor romanilor, iar acela este «Jos Basescu». Eu am venit aici sa va spun ca in 29 voi vota «Da» si imi doresc ca toti cetatenii tarii sa stie ca in 29 iulie pot sa isi ia tara inapoi de la Basescu in mod simplu: sa mearga la prima sectie de votare si sa voteze «Da». Inseamna ca se termina cu Basescu", a spus Victor Ponta de pe scena amenajata pe espalanada Teatrului "Marin Sorescu" din Craiova.

El a afirmat ca Traian Basescu este un mafiot, un mincinos si un ticalos: "Am obligatia fata de dumneavostra, cei care m-ati sprijinit sa ajung in aceasta functie importanta, sa va spun de ce trebuie sa votam «Da». Varianta foarte scurta: pentru ca Basescu este un mafiot, un mincinos si un ticalos. Asta este varianta simpla, pe care o intelege pana si Traian Basescu".

Premierul a mai spus apoi ca primul lucru pe care l-a facut de cand a ajuns in functie a fost sa le dea inapoi pensionarilor banii pe care "i-a furat Basescu", el cerandu-le pensionarilor sa mearga la referendum si sa voteze pentru demiterea lui Traian Basescu.

"Am inceput sa dam bugetarilor, fie ca sunt medici, profesori sau politisti, banii pe care Basescu i-a furat. Veniti pe 29 la referendum ca sa scapam de cel care v-a taiat salariile si vrea sa le taie din nou", a mai sustinut premierul. El le-a mai spus oamenilor ca Traian Basescu este "cel mai mare corupt din Romania" si "protectorul coruptilor", iar lupta impotriva coruptiei poate incepe din 29 iulie daca Traian Basescu va fi demis.

"L-am adus pe Basescu in fata dumneavoastra. In 29 aveti puetrea sa judecati singuri. Daca Traian Basescu pierde este un presedinte ilegitim, este doar un mafiot corupt care trebuie sa plateasca pentru faptele lui", a mai spus Victor Ponta, oamenii scandand puscarie.

Rezultatele de la Referendum 2012 le vei putea afla pe www.stirileprotv.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO