S-au calcat in picioare ca sa viziteze biserica de la Cotroceni!


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 10:53
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale
S-au calcat in picioare ca sa viziteze biserica de...
S-au calcat in picioare ca sa viziteze biserica de...

UPDATE: Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele! Trist este ca a fost exact pe dos la Cotroceni. Mii de oameni s-au calcat in picioare si au oferit un spectacol jenant, insistand sa vada toti, in acelasi timp, biserica proaspat restaurata.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca vizitarea bisericii din curtea Palatului s-ar putea prelungi dupa ora 0.00, in conditiile in care Patriarhul Daniel ar da binecuvantarea pentru ca femeile sa poata intra in altar, cu ocazia sfintirii locasului, dupa miezul noptii.

Desi au ajuns la Palat cu aerul unor crestini, cu frica si rusine, cand au aflat ca li se permite accesul in altar inclusiv femeilor, dupa slujba de sfintire, lucrurile au luat-o razna.

Bunicutele aparent firave s-au luptat ca niste fiare, ca sa forteze intrarea. Delicat este ca au fost de fata seful statului si patriarhul Daniel.

In timpul slujbei, in biserica, au incaput putin peste 100 de persoane. Alte cateva mii s-au strans in fata intrarii si parcul din jur.

Dupa ce ritualul s-a incheiat, presedintele a iesit in mijlocul multimii impreuna cu sotia sa. Cei doi au intra in Palat. Imediat dupa, credinciosii de afara s-au napustit mai ceva ca niste ultii, hotarati sa patrunda in altar. Numai ca, cei aflati inca inauntru incercau si ei sa iasa la aer curat.

In imbulzeala generala, oamenii ajuns sa se stranga unii pe ceilalti ca intr-o menghina.

Ofiterii SPP au vrut sa calmeze situatia si sa faca un culoar de trecere. Pensionarii nu au acceptat insa sa cedeze, si pace. A fost de ajuns sa fie impinsi cei din primul rand, pentru ca romanii cocotati pe scara sa pice ca intr-un joc de carti.

O batrana a lesinat chiar si a avut nevoie de ingrijiri medicale, iar o alta a iesit din imbulzeala schiopatand.

Chiar si asa, combatatii s-au ridicat si au pornit iar la lupta cea dreapta. Ofiterii SPP au facut greu fata situatiei. La un moment dat, nu mai rezistat si si-au proptit mainile in zidurile bisericii.

Toata nebunia a tinut ore bune, desi dimineata a fost una cat se poate de linistita, iar slujba unica in ultimii 60 de ani.

Reconstructia bisericii de la Palatul Cotroceni este gata
Usile Palatului Cotroceni au fost deschise pentru toata lumea!
Poftiti in biroul presedintelui! Duminica e intrarea
VIDEO PROTVPLUS.RO