PLUS și-a desemnat candidații la alegerile pentru primăriile sectoarelor 1, 2, 4 și 5


Ultimul update: Luni 17 Februarie 2020 10:46
Data publicarii: Luni 17 Februarie 2020 10:36
Categorie: Stiri Politice
Adrian Albu, Vlad Voiculescu

Adrian Albu a fost desemnat, în urma alegerilor interne, să candideze din partea PLUS pentru funcția de primar al Sectorului 2 la alegerile locale din această vară.

Alături de Albu au mai fost desemnați candidați PLUS pentru București: Diana Buzoianu (avocat) la Sectorul 1, Simona Spătaru (avocat) la Sector 4 și Alex Dimitriu (avocat) pentru Sectorul 5.

Alianța USR PLUS va avea candidați comuni atât în alegerile locale, cât și în cele parlamentare.

După desemnarea fiecărui candidat al partidelor, între aceștia vor avea loc dezbateri și negocieri până la jumătatea lunii martie, urmând să fie aleasă cea mai bună echipă de primari și consilieri care va transforma Bucureștiul într-un oraș cu adevărat european.

Cine este Adrian Albu

 

Adrian Albu lucrează de peste 18 ani într-o corporație, este activist pentru drepturile pacienților și este supraviețuitor al incendiului de la Colectiv. Potrivit unui comunicat al partidului PLUS, el a început să activeze civic din 2016 și s-a înscris în PLUS încă din primele zile.

A participat la campania „Fără penali în funcții publice” și „Oameni noi în politică” din postura de membru al Grupului Civic #Rezistența.

 

În noul partid s-a alăturat echipei de recrutare, apoi echipei de campanie și a fost prezent în stradă atât în București, cât și în țară în timpul celor două campanii electorale. În august 2019 a fost ales coordonator al Comunității Locale Tei.

Am decis să mă implic în administrația locală a Sectorului 2, sector unde m-am născut, locuiesc și lucrez. Sunt un om energic, cinstit și bine intenționat, cred într-o guvernare participativă și am siguranța că știu ce este de făcut pentru ca integritatea și profesionalismul să fie puse în slujba tuturor concetățenilor mei din Sectorul 2. Am văzut cum corupția ucide sau ne afectează viețile. De aceea siguranța și calitatea vieții vor fi prioritățile mele, și voi începe din prima zi să lucrez la obținerea avizelor PSI pentru toate unitățile de învățământ din Sectorul 2: creșe, grădinițe, școli și licee”, declară Adrian Albu.

Adrian e un om care s-a ars la propriu cu nepăsarea autoritătilor din țara asta. Ce-l mână în luptă nu se compară cu motivația niciunuia dintre noi. La Colectiv și-a pierdut sora și asta îl face să fie unul dintre cei mai motivați candidați, care va lupta pentru siguranța oamenilor din sectorul pe care-l reprezintă. De când l-am cunoscut, am văzut în el un om care nu renunță niciodată. Dacă aș locui în Sectorul 2, cu siguranță aș vota cu Adi”, spune despre el Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la PMB.

Pe Adrian Albu îl ştiu de la Colectiv. Cred că este unul dintre acei oameni despre care pot spune fără niciun fel de ezitare că este construit din cap până în picioare din determinare, respect pentru oameni, putere de muncă, integritate, loialitate şi profesionalism. Are o dragoste de oameni pe care nu am întâlnit-o în altă parte, şi o capacitate de a aplica în practică lucruri noi pe care le învață pentru cei care îl vor face un primar excelent. Este un om al cifrelor şi al bugetelor, în egală măsură.

E cel care a ştiut să se bată pentru justiție la Ordonanța 13, să demaşte impostura lui Claudiu Manda, atunci când a mințit şi a încălcat legea, este cel care a dus mai departe la Ministerul Sănătății, alături de alți supraviețuitori de la Colectiv, proiectul de protocol pentru transferurile marilor arşi în străinătate. Este omul care a dus fiecare campanie cu toate resursele de timp, materiale, de energie şi suflet pe care le-a avut. Este cel care se va bate pentru calitatea vieții, cu respect pentru resursele oamenilor din sectorul 2, în fiecare zi”, adaugă Ramona Strugariu, europarlamentar Alianța USR PLUS.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO