PDL sustine ca cei care l-au huiduit pe Boc au fost adusi de PSD

28-04-2011 11:49

Emil Boc si Elena Udrea

Presedintele PDL Ramnicu Valcea, Romeo Radulescu, afirma ca o mare parte dintre protestatarii care l-au huiduit pe Emil Boc au fost adusi de organizatia municipala a PSD.

"Este foarte urat ce au facut social-democratii, asta nu le face niciun bine, mai mult, strica imaginea partidului mai ales astazi cand Emil Boc a demonstrat ca Guvernul nu aloca fonduri pe criterii politice. Practic, Emil Boc a semnat doua proiecte europene alocate judetului Valcea, judet condus de social-democratul Ion Calea, si primarului orasului Calimanesti, social-democratul Ilie Amuzan. Manifestarea nu isi avea rostul", a declarat Romeo Radulescu, lider al PDL Ramnicu Valcea si primar al municipiului.

In replica, social-democratii valceni au precizat ca nu exista nicio legatura intre ei si protestul din zona Cinematografului "Ostroveni".

Premierul a fost huiduit la sosirea si la plecarea din Valcea de mai multe persoane care se aflau in fata cladirii unde Boc s-a intalnit cu membrii Colegiului Director al PDL din judet.

Emil Boc a fost insotit de ministrul dezvoltarii si turismului, Elena Udrea, ministrul transporturilor, Anca Boagiu, ministrul economiei, Ion Ariton, ministrul de interne, Traian Igas.

Premierul a semnat, la Consiliul Judetean Valcea si la Prefectura, doua proiecte de investitii in judet.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO