Mihai-Razvan Ungureanu face apel pentru crearea unui Bloc al Unitatii Nationale. Cum comenteaza PDL

27-11-2013 08:02

Mihai Razvan Ungureanu

Presedintele FC, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei.

Astfel, el a propus constituirea in randul opozitiei a unui Bloc al Unitatii Nationale (BUN).

"Am trimis o scrisoare presedintilor PDL, PMP, PNtCD, IRL si PER si i-am invitat la o discutie in care sa hotaram daca mai este sau nu posibila unitatea de actiune a fortelor politice de centru-dreapta incepand cu luna ianuarie a anului 2014", mentioneaza el.

Potrivit sursei citate, presedintele FC a trimis luni o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta, la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei din Romania.

"Propun ca aceasta intalnire sa aiba loc cat mai curand. impartasesc ingrijorarea mea cu colegii mei din celelalte partide politice de dreapta", spune Ungureanu.

Liderul PMP Eugen Tomac a declarat ca apelul lui Mihai-Razvan Ungureanu este binevenit si Miscarea Populara spera ca acest proiect sa reprezinte nucleur dur al unor forte responsabile de dreapta afiliate directiei euro-atlantice.

"Partidul Miscarea Populara este pe linia politica lansata de Traian Basescu si vrem o dreapta unita impotriva stangii socialiste. Consideram ca apelul lui Mihai-Razvan Ungureanu este binevenit", a precizat Tomac.

El a spus ca spera ca acest proiect sa reprezinte "nucleul dur al unor forte responsabile de dreapta".

"Ii chemam alaturi de noi pe toti romanii care sustin aceasta idee", a mai spus Tomac.

El a aratat ca, in acest spirit, Partidul Miscarea Populara si Forta Civica au demarat procesul de fuziune, aratand ca cele doua partide sunt in pline discutii si merg in continuare pe linia de a crea un partid politic de dreapta.

Cezar Preda: Ungureanu vorbeste foarte mult fara finalitate

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declara ca Mihai Razvan Ungureanu "vorbeste foarte mult fara finalitate".

"Razvan Ungureanu vorbeste foarte mult, in rest constructii, proiecte nu vad. Vorbeste foarte mult fara finalitate", a spus Cezar Preda despre Mihai Razvan Ungureanu.

 

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO