Lia Olguta Vasilescu: Va avea loc o discutie cu colegii care nu au votat motiunea de cenzura


Ultimul update: Sambata 24 Iunie 2017 07:03
Data publicarii: Miercuri 21 Iunie 2017 21:59
Categorie: Stiri Politice
Lia Olguta Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca in interiorul PSD va avea loc o discutie legata cu cei care nu au venit la votarea motiunii de cenzura sau cei care au votat impotriva ei pentru a se stabili exact circumstantele absentei lor sau a optiunii de vot.

”Va fi o discutie in perioada urmatoare cu ei pentru ca au fost colegi care nu s-au prezentat la vot nu pentru ca nu ar fi vrut sa voteze motiunea. Este cazul domnului senator Chisalita care are probleme de sanatate foarte grave, sta de cativa ani intr-un scaun cu rotile. Am mai avut o colega de la Suceava care a gresit efectiv cand a introdus bilele in urna. Cred ca trebuie facuta o discutie cu fiecare in parte”, a spus Lia Olguta Vasilescu la Romania Tv, conform news.ro.

Ea a adaugat ca, in pofida acestor disfunctionalitati, coalitia PSD-ALDE are inca majoritatea in Parlament deoarece nu toti deputatii din grupul minoritatilor nationale ar fi votat motiunea de cenzura.

”Parlamentarii de la minoritatile nationale au votat impartit. Am avut majoritate fara voturile colegilor de la minoritatile nationale. Sigur, le multumim pentru voturile pe care le-au dat astazi, dar majoritatea PSD-ALDE este inca functionala la Parlament”, a mai spus Vasilescu.

Motiunea de cenzura a fost adoptata, miercuri, de Parlament cu 241 voturi ”pentru” si 10 voturi ”impotriva”, astfel ca guvernul Grindeanu a fost demis. Pentru ca motiunea sa fie adoptata, erau necesare 233 de voturi favorabile.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO