Iohannis, despre protestele din țară: Guvernanții trebuie readuși cu picioarele pe pământ


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 12 Mai 2018 18:48
Categorie: Stiri Politice
klaus iohannis cu bicicleta

Președintele Klaus Iohannis le-a spus oamenilor care au ieșit să protesteze în câteva orașe din țară față de Guvernul PSD că atitudinea lor este importantă, pentru a-i readuce ”pe acești guvernanți cu picioarele pe pământ”.

Bănuiesc că oamenii sunt în stradă pentru că sunt nemulțumiți. Și mesajul meu pentru ei este unul foarte clar: e importantă atitudinea civică pentru a readuce pe acești guvernanți cu picioarele pe pământ.” - a spus președintele României, aflat la Blaj.

Întrebat de jurnaliști ce alt Guvern consideră că ar aduce România ”pe calea dreaptă”, Klaus Iohannis a spus că, în niciun caz, Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

”Pot să vă spun ce Guvern nu. Acesta nu. Dar, sigur, asta o să hotărască românii, ce guvern își doresc, atunci când vor fi alegeri. Am impresia de multe ori că ne afundăm într-o gaură de anti-europenism, de diletantism, de populism, din care o să ieșim din ce în ce mai greu.” - a precizat șeful statului.

Afirmațiile lui Klaus Iohannis vin în timp ce, sâmbătă, în București și alte orașe, au fost organizate proteste față de guvernarea PSD.

Aceștia au scandat, printre altele: ”Dragnea, nu uita, așteptăm și cartea ta”, ”PSD, ciuma roșie!”, ”Demisia”, ”Hoții” sau ”Jos Carmen Dan!”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO