Ilie Sarbu: SIE ne-a comunicat ca nu e niciun candidat la prezidentiale care sa fie ofiter acoperit


Ultimul update: Sambata 20 Septembrie 2014 07:03
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014 14:08
Categorie: Stiri Politice
Ilie Sarbu

Vicepresedintele Comisiei de control SIE, Ilie Sarbu, a declarat ca serviciul a transmis comisiei, sub semnatura directorului Teodor Melescanu, un document din care reiese ca nu exista niciun candidat la prezidentiale care sa fie ofiter acoperit.

”A avut loc sedina Comisiei de control si supraveghere a SIE. Am primit un material din partea serviciului semnat de ministrul Melescanu prin care ni se comunica ca nu exista niciun fel de situatie in care un candidat, ministru, parlamentar sa fie ofiter acoperit”, a spus Sarbu.

Presedintele Basescu a declarat recent, despre faptul ca unii candidati la Presedintie nu si-ar fi completat CV-ul, ca trebuie sa spuna daca au fost sau nu ofiteri acoperiti si a precizat ca, daca nu se va intampla, o va face el, aratand ca nu este corect sa duci o asemenea functie "avand doua butoane". Referindu-se la ”lucrurile ascunse din CV-urile candidatilor la prezidentiale”, despre care a facut referire in trecut, Traian Basescu a spus ca toate afirmatiile pe care le-a facut pe aceasta tema au ramas valabile.

Inca mai cred ca au timp candidatii, inainte de a-si depune candidaturile, sa spuna public, isi completeze CV-ul, daca au fost cumva sau nu ofiteri acoperiti", a spus Traian Basescu.

ACL a depus, marti, la conducerea Camerei Deputatilor solicitarea, semnata de 109 deputati ai PDL si PNL, privind constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru a lamuri informatia lansata de catre seful statului potrivit careia printre candidatii la Presedintie ar fi un ofiter acoperit.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO