Fost premier al României, mesaj batjocoritor: ”Nu uitați să purtați mască... începe să pută”

Dată publicare: 26-07-2020 10:58
Dată actualizare: 26-07-2020 11:32


Victor Ponta, Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose, în prezent membru al PSD, critică Guvernul PNL pentru felul în care administrează criza provocată de infectările cu noul coronavirus.

Tudose arată că ”de la o zi la alta, situația infectărilor cu coronavirus devine tot mai gravă, iar Guvernul ne spune deja că nu mai sunt locuri la terapie intensivă și că ventilatoarele pulmonare sunt insuficiente”.

”Perspectiva devine brusc sinistră. Dar cine a împiedicat Guvernul, de jumătate de an, să achiziționeze suficiente ventilatoare?” - se întreabă, retoric, fostul șef de Guvern, propus în această funcție de Liviu Dragnea, iar apoi fiind demis tot de el.

Mihai Tudose reamintește faptul că, acum 3 luni, ”era mare tam-tam că România va găzdui rezerva strategică de materiale medicale a UE”. 

Vasăzică producție ioc, relansarea economiei a murit la reanimare, achiziții suspecte, vid ori bâlbe legislative în serie... Și evident marea realizare cotidiană: și azi am reușit să mai împrumutăm câteva miliarde. E dobânda mare de tot, dar e un mare succes... și mai luăm și mâine! Morala? Cetățenii și opoziția sunt de vină.

România se sufocă, numai Guvernul respiră ușurat că nu se mai pot ține alegeri. Că asta i-a fost PNL-ului grija anul ăsta: ba anticipate, ba alegeri la termen....ba să vedem dacă nu cumva ne e mai bine nouă PNL-ului să facem alegerile mai încolo, când poate ne mai revenim...Cât despre țară, Dumnezeu cu mila, căci ceea ce avem acum e o mașină cu vreo 3 volane, 6 claxoane, 5 roți, fără motor și împinsă la deal cu o funie....

P.S. Nu uitați să purtați mască... începe să pută....” - mai afirmă forstul premier.

Sursa: C.M.


VIDEO PROTVPLUS.RO