Ce au mai facut ministrii in week-end: Boc la coasa, Udrea la fluier

18-07-2009 00:00

Traim vremuri de criza, dar macar in week-enduri, toata lumea rade canta si danseaza fara nicio grija. In timpul vizitelor de lucru, premierul Emil Boc se destinde cosind si cumpara de la taranii de pe marginea drumului porumb si fructe.

 

Desi pus la patru ace, Emil Boc s-a apucat de munca pe camp. Dedicat cositului, n-a observat ca tinuta oficiala i s-a deranjat. Cand a obosit, si-a vazut de drum, dar a mai facut un popas, sa cumpere porumb pentru fiert si fructe, pentru ministrii lui.

Din bunatati va gusta probabil si Elena Udrea. Ministrul turismului a avut un week-end plin. S-a bucurat ca un copil cand a vazut un artist popular ce canta la fluier si a vrut sa-l imite. Inainte sa plece de la muzeul satului din Sibiu, a cumparat proiectul unei case taranesti.

Si daca tot a fost in zona, s-a plimbat, ca si copilot, in masina italianului Marco Tempestini, venit sa participe la raliul Sibiului.

Inainte de a pleca din judetul Sibiu, Elena Udrea a facut o vizita la Ocna Sibiului, pentru a vedea cum arata un compex balnear.

Tags: elena udrea,


VIDEO PROTVPLUS.RO