Deputat PNL: Dăncilă nu a trecut în declarația de avere un ceas de aur, echivalentul a 119 pensii


Ultimul update: Miercuri 13 Noiembrie 2019 11:46
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019 11:33
Categorie: Stiri Politice
Viorica Dancila, Olguta Vasilescu

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirmă că Viorica Dăncilă nu a trecut in declaraţia de avere un ceas Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, cu o valoare de catalog de 83.678 lei, adică echivalentul a 119 pensii.

”Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Vasilica Dăncilă a încălcat legea prin faptul că a omis să treacă in declaraţia de avere ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dăncilă s-a afişat la conferinţa de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei”, afirmă Florin Roman pe Facebook.

El consideră că, deşi pozează intr-un candidat “sărac şi cinstit”, Dăncilă ”huzurește în lux”.

”În afara broșelor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieşte din muncă cinstită, doamna Dăncilă nu s-a sfiit să-şi etaleze ceasul de lux, placat in aur. Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul in declaraţii este o infracţiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor şi tu să huzurești în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulţi din cei cărora candidatul PSD la prezidenţiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, afirmă deputatul liberal. 

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO