Delegația partidului AUR i-a făcut un cadou lui Iohannis, la consultările de la Cotroceni

Ultima actualizare: 14-12-2020 17:24

Delegația partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) i-a făcut un cadou președintelui Klaus Iohannis, luni, la consultările politice care au avut loc la Palatul Cotroceni.

Co-președintele AUR George Simion a declarat că i-a făcut cadou șefului statului o hartă a României mari, ”o hartă a vegetației din timpul României mari, care era foarte verde”.

Întrebat de jurnaliști care a fost reacția șefului statului, Simion a răspuns că ”aceeași menționată în poezia lui Octavian Goga”.

George Simion”I-am înmânat președintelui Iohannis o hartă a României mari, a României întregi, de la Nistru pân la Tisa, așa cum ne-a lăsat-o Mihai Eminescu. O hartă a vegetației din timpul României mari, care era foarte verde. Aveam foarte multe păduri. Am tras un semnal de alarmă legat de pădurile României.”

Jurnalist: Ce reacție a avut președintele României?

George Simion: ”Aceeași menționată în poezia lui Octavian Goga.”

Poezia despre care a vorbit Simion a fost menționată de el la începutul discuției cu jurnaliștii, când aceștia l-au întrebat cum a decurs discuția cu președintele Klaus Iohannis. Liderul AUR a ales să răspundă recitând câteva versuri dintr-o poezie scrisă de Octavian Goga.

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO