De ce s-a enervat Liviu Dragnea la Palatul Cotroceni. Intrebarea despre Sevil Shhaideh care l-a iritat pe seful PSD

21-12-2016 12:13

dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a enervat in timpul declaratiilor de presa de la Palatul Cotroceni, dupa ce un jurnalist i-a pus o intrebare despre Sevil Shhaideh, cea care a fost propusa pentru functia de PSD.

Dupa consultarile avute la ora 11.00 intre presedintele Klaus Iohannis si liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea a iesit sa faca declaratii de presa, pentru a face precizari despre numele asteptat de toata lumea - cel al viitorului premier.

Dupa ce presa a aflat ca este vorba despre Sevil Shhaideh, un jurnalist i-a spus presedintelui PSD ca a propus o persoana care este de alta etnie decat cea romana, desi in campania electorala Dragnea l-a criticat pe actualul premier Dacian Ciolos pentru celalalt nume al sau, Julien, si a spus ca "ne conduc strainii".

Reactia lui Dragnea a fost una neasteptata. Vizibil nervos, liderul social-democrat a replicat ca "este un cetatean roman, care are toate drepturile".

"Am o intrebare. Nu stiu daca cei care se uita la televizor au auzit aceasta intrebare, care mi se pare de o gravitate foarte mare. Dumneavoastra considerati ca Sevil Shhaideh este cetatean roman?

Nu, nu, nu. Raspundeti-mi la aceasta intrebare, dumneavoastra. Atunci n-are rost sa puneti aceasta intrebare. Este un cetatean roman care are toate drepturile." - a spus Dragnea.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO