Daniel Funeriu este primul apropiat al presedintelui care confirma zvonurile. Anuntul facut de fostul consilier prezidential

Ultima actualizare: 01-02-2014 06:55
Daniel Funeriu

Fostul consilier prezidential Daniel Funeriu a scris, marti, pe pagina de Facebook, ca se inscrie in Partidul Miscarea Populara pentru a-l creste si a-l face puternic.

De asemenea, el a precizat ca va cere increderea colegilor pentru a reprezenta PMP in Parlamentul European. "A fost o perioada extraordinara pentru mine in administratie, atat ca ministru cat si la Cotroceni, langa Traian Basescu, in momentele cheie din 2012 si 2013. Pentru viitor, ma inscriu in Partidul Miscarea Populara pentru a-l creste si a-l face puternic", a scris Daniel Funeriu pe Facebook.

El a mai aratat ca intentioneaza sa ceara increderea colegilor pentru a reprezenta, impreuna cu cat mai multi candidati, PMP in Parlamentul European. "Ii invit pe cei care cred intr-o Romanie moderna si cu fruntea sus sa vina langa noi. Asta e calea", a mai scris Funeriu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel Berca, si pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel Moldoveanu. Presedintele a mai semnat deciziile pentru eliberarea din functie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu, tot incepand cu data de 1 februarie.

Surse politice declarau luni pentru MEDIAFAX ca mai multi consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara.

Informatiile in acest sens au fost vehiculate in contextul in care Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte in zilele urmatoare in cazul apelului privind inregistrarea Partidului Miscarea Populara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO