Boc: Orice functie este trecatoare, dar n-am scapat partidul din mana

24-02-2011 23:55

Emil Boc

Emil Boc a declarat ca obiectivul sau este de a finaliza reformele si ca este constient ca orice functie politica este trecatoare, adaugand insa ca nu crede ca a scapat partidul "din mana", deoarece a luat toate deciziile in consultare cu partidul.

El a sustinut, la postul public de televiziune, ca are relatii foarte bune cu Videanu, Berceanu si Blaga dupa ce acestia au fost schimbati din postul de ministru. Intrebat de moderator daca nu "ar fi culmea" ca, dupa doi ani, sa ii ceara partidul sau presedintele sa se dea la o parte si sa vina un alt prim-ministru care sa culeaga roadele activitatii sale, Boc a amintit ca in politica poti ocupa o functie cat timp exista sustinere politica.

"Asta-i regula guvernarii, functiile politice nu sunt functii pe care le-ai castigat ca urmare a unor merite profesionale sau a unui concurs. Ele sunt functii politice si este un efort de echipa. Am fost o echipa, suntem o echipa si vom fi o echipa pentru ca impreuna doar am castigat toate bataliile din 2004. Eu stiu ca in politica nu esti pe viata, ca nu sunt functii pe care le mostenesti sau sa le detii pe viata. Orice functie politica este trecatoare si temporara, pentru ca asta este democratia. Toti liderii politici merg atat vreme cat pot sa dea cei mai bun, stafeta se duce mai departe, prin alegeri sau prin alte formule care se stabilesc in echipa, si partidul este acela care castiga. De aceea, obiectivul meu este acum sa finalizam aceste reforme", a spus Boc.

Intrebat daca este de acord cu propunerea de separare a functiei de presedinte al partidului de cea de premier, Boc are spus ca are o parere, dar pe care si-o va expune in forurile partidului

Sursa: Pro TV

Tags: emil boc, premier, pdl,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26