Blaga, Ungureanu si Pavelescu au semnat protocolul Aliantei Romania Dreapta


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 06:48
Data publicarii: Duminica 16 Septembrie 2012 12:01
Categorie: Stiri Politice

Vasile Blaga (PDL), Mihai Razvan Ungureanu (Forta Civica) si Aurelian Pavelescu (PNTCD) au semnat, duminica, protocolul Aliantei Romania Dreapta, la sediul central al PDL, urmand ca documentul sa fie depus in cursul zilei la BEC.

Liderii celor trei partide au precizat ca in perioada urmatoare se va finaliza platforma-program a aliantei, precum si programul de guvernare, astfel incat la sfarsitul lunii septembrie forurile decidente ale celor trei formatiuni sa parafeze si aceste documente. Totodata, cei trei lideri de partide si-au exprimat convingerea ca noua alianta nu va avea probleme in a stabili candidatii pe listele comune pentru alegerile parlamentare.

Vineri, la Costinesti, presedintele PDL, Vasile Blaga, mentiona ca spera ca intr-un termen destul de scurt Mihail Neamtu sa reuseasca sa-si inregistreze formatiunea, Noua Republica.

Partidul Noua Republica nu putea semna protocolul Aliantei Romania Dreapta din cauza faptului ca inregistrarea partidului la tribunal a fost contestata si nu mai era timp pentru rezolvarea acestei situatii, dupa cum a declarat, miercuri, liderul PNR, Mihail Neamtu.

El preciza ca, pentru respectarea calendarului electoral, protocolul aliantei trebuie semnat pana luni. Vasile Blaga (PDL), Mihai Razvan Ungureanu (ICCD), Mihail Neamtu (PNR), Aurelian Pavelescu (PNTCD) si Adrian Papahagi (FCD) au semnat recent un manifest politic comun, reprezentand un preambul la protocolul de formare a aliantei de centru-dreapta.

Blaga: Doamna Abramburica trebuie sa rezolve problema plagiatului lui Ponta. Stiu, greu moment!
Vasile Blaga: O alianta cu PNL ar fi una naturala, insa nu cu un PNL condus de Antonescu
Vasile Blaga: Duminica, PDL semneaza protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD
VIDEO PROTVPLUS.RO