Biroul Permanent al Camerei Deputatilor amanat din cauza chiulangiilor

22-06-2010 00:00

Parlamentul Romaniei

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, convocat pentru ora 8.00, a fost suspendat, marti dimineata, din lipsa de cvorum, la sedinta fiind prezenti doar reprezentantii PDL si UDMR.

Parlamentarii Opozitiei nu s-au mai obosit sa vina la munca marti dimineata, asa ca sedinta Biroului Permanent al Camerei deputatilor a fost suspendata, pentru ca nu erau destui participanti.

Secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau (PDL), a spus ca gestul colegilor din Opozitie este unul "lipsit de respect fata de deputati".

"Nu mi se pare normal ca reprezentantii PSD si PNL sa nu participe, e nefiresc sa participi numai cand ai chef, mai ales ca sunt majoritari in Biroul Permanent, sunt sapte din 13, din aceasta cauza nu am reusit astazi sa avem cvorum. Mi se pare o lipsa de respect si fata de colegii din BP si fata de deputati", a comentat Pardau.

Democrat-liberalul a anuntat ca urmatoarea sedinta va avea loc joi, dupa sesiunea de vot final.

Sedinta de marti a Biroului Permanent a fost convocata de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, dupa ce puterea si opozitia s-au certat in Biroul Permanent. Motivul acestei dispute a fost o propunere a lui Adrian Nastase ca sedintele de plen sa fie conduse in locul presedintei Camerei si de alti vicepresedinti, in afara de Ioan Oltean.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO