Băsescu: România, stat membru NATO şi UE, se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 24 Iunie 2018 16:16
Categorie: Stiri Politice
traian basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că ”România, stat membru NATO şi UE, se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere” şi îşi exprima convingerea că, în intimitatea lui, Liviu Dragnea se crede ori Ceauşescu, ori Napoleon.

Băsescu adaugă că acesta ”nu-şi dă seama că este un psihopat care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP”. ”Oare cum am ajuns aici? România stat membru NATO şi UE se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere. Un psihopat care, fără ruşine, cumpără cu bani publici bugetari, pensionari şi asistaţi sociali; un psihopat care a capturat pur şi simplu cel mai mare partid socialist din Europa; un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentară ce reacţionează cu slugărnicie la toate «pohtele» lui; un psihopat care a impus un program de guvernare ce a făcut pulbere echilibrele macro-economice ale ţării; un psihopat care ameninţă public că va distruge «statul paralel» când de fapt el vrea aducerea tuturor instituţiilor statului la cheremul lui; un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă) până a găsit unul şi incompetent slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate); un psihopat care stă la putere pentru că a avut abilitatea să se înconjoare de o cohortă de slugi printre care şi «liberalul roşu», care îl susţine necondiţionat de dragul puterii şi în dispreţul interesului ţării”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui Traian Băsescu, ”în intimitatea lui, Dragnea se crede ori Ceauşescu, ori Napoleon”. ”Nu-şi dă seama că este un psihopat care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP. Oare cum am ajuns aici?”, încheie fostul preşedinte.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO