Basescu:Particip la miting la Iasi daca se respecta masurile de siguranta. Poate o punem de o bataie

16-07-2012 14:52

Traian Basescu

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, luni, ca va participa la mitingul PDL de la Iasi doar in masura in care se vor respecta masurile de siguranta, comentand astfel situatia ca si USL organizeaza un miting in proximitate.

Traian Basescu a fost intrebat daca va lua parte la mitingul PDL organizat pentru sustinerea sa la Iasi, el raspunzand ca va participa la eveniment doar daca se respecta masurile de siguranta.

"E gandirea bolsevica a PSD, poate o punem de-o bataie", a mai comentat Basescu faptul ca Primaria din Iasi a autorizat doua mitinguri electorale suprapuse in acelasi interval orar in doua piete din centrul orasului.

PDL va organiza cele doua mitinguri de sustinere a lui Traian Basescu la Iasi si la Bucuresti, la care spera sa participe si Traian Basescu, a declarat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga.

Intrebat in legatura cu faptul ca presedintele suspendat Traian Basescu a declarat ca nu vede cu ochi buni aceste mitinguri, Vasile Blaga a spus: "Eu v-am spus ce va face PDL, va organiza cele doua mitinguri".

El a precizat ca PDL asteapta foarte multa lume sa participe la mitingurile de la Iasi si de la Bucuresti, care vor fi organizate dupa calendarul stabilit, si anume sambata, 21 iulie, ora 11.00, la Iasi, la Palatul Culturii si joi, 26 iulie, ora 19.00, la Bucuresti, in Piata Revolutiei.

Intrebat daca presedintele suspendat va participa la mitingul de la Iasi, Blaga a raspuns: "Sper sa vina".

Primaria Iasi a aprobat organizarea mitingului PDL pentru sustinerea lui Traian Basescu, in Piata Palatului din municipiu, dupa ce a refuzat solicitarea democrat-liberalilor pentru desfasurarea actiunii in Piata Unirii, intrucat aici va avea loc tot sambata un miting USL.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO