Basescu despre Bercea Mondialu': Nu i-a folosit nimic botezul fratelui meu

21-02-2011 18:05

Presedintele Traian Basescu a declarat ca legea trebuie aplicata oricarui om, indiferent cine este el si cine i-a botezat copiii.

Traian Basescu a comentat declaratiile lui Sandu Anghel, citate in motivarea Tribunalului, potrivit carora acesta are convingerea ca atitudinea sa ilicita nu va ajunge sa fie sanctionata penal pe baza legaturilor de afinitate prin aliantele realizate cu persoane cu functie de conducere publica importante care i-au botezat o nepoata.

"Puteti sa-mi spuneti la ce persoana publica importanta va referiti cand puneti intrebarea? E persoana publica fratele meu? Este un om neimplicat politic. Nu este in politica. A botezat, dar asta nu i-a folosit lui Bercea Mondialu' la nimic, dupa cum vedeti.

Constatati ca i-ar fi folosit la ceva? Chiar dumneavoastra spuneati ca ar fi fost arestat 29 de zile. La ce credeti ca i-a folosit? Legea trebuie aplicata oricarui om, indiferent cine este el si cine i-a botezat copiii.

Nu cred ca a avut vreun folos de pe urma botezului de anul. trecut. Sau eu, cel putin, nu-l constat", a raspuns Traian Basescu.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu', arestat preventiv pentru tentativa la omor calificat, este cercetat de procurorii Parchetului Tribunalului Olt si intr-un dosar privind infractiuni economice, "cu prejudicii importante pentru bugetul public".


VIDEO PROTVPLUS.RO