Băsescu: Daddy scheaună că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are numai preşedinţi răi


Ultimul update: Duminica 03 Martie 2019 21:32
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2019 21:03
Categorie: Stiri Politice
Senatorul Traian Basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat duminică seară că Liviu Dragnea, pe care l-a numit "Daddy", "scheaună" că Iohannis e rău, dar nu se uită că PSD are parte doar de preşedinţi răi.

De asemenea, Băsescu i-a sugerat liderului PSD să vadă de ce partidul său nu este capabil să guverneze cu niciun preşedinte ales.

"Daddy scheaună că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi. Numai PSD este bun. Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în ţara asta pentru Dragnea e PSD. Mai bine s-ar uita să vadă de ce PSD nu e capabil să guverneze cu niciun preşedinte ales. Motivul este că PSD nu are toată puterea până nu are justiţia. Ori, pentru acest lucru i se va opune orice preşedinte, fie că vorbim de preşedintele Iohannis, fie că ne referim la perioada în care eu am fost preşedinte", a afirmat fostul preşedinte la RomâniaTV, citată de news.ro.

Băsescu a răspuns astfel declaraţiilor făcute de Liviu Dragnea la Târgu Jiu, conform cărora a crezut că nu va veni în România un preşedinte "mai rău şi mai toxic ca Băsescu", însă Iohannis nu a făcut în patru ani şi ceva de mandat un singur lucru bun pentru ţară.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO