Antonescu, despre raportul MCV: La prima vedere e scris mic, trebuie sa-mi pun ochelarii sa-l citesc

30-01-2013 14:25


Crin Antonescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca va face aprecieri asupra raportului Comisiei Europene in privinta MCV dupa ce il va lectura complet in original, mentionand ca la prima vedere "e scris mic".

Antonescu a fost intrebat de jurnalisti ce parere are in privinta raportului Comisiei Europene asupra Mecanismului de Cooperare si Verificare.

"Daca vorbim de MCV, dati-mi voie sa studiez raportul, originalul complet, si dupa aceea vorbim pe larg in cunostinta de cauza", a replicat Antonescu, mentionand ca in ceea ce priveste subiectul imunitatii parlamentare isi mentine punctul de vedere exprimat inainte de publicarea raportului CE.

De asemenea, liderul PNL a fost intrebat cum este documentul "la prima vedere". "La prima vedere e scris mic, trebuie sa-mi pun ochelarii sa-l citesc", a raspuns Antonescu.

Comisia Europeana afirma ca desi unele progrese s-au facut, Romania ar trebui sa faca mai mult pentru functionarea statului de drept, purtatorul de cuvant Mark Gray precizand ca s-au facut cativa pasi, dar nu toti cei recomandati de CE.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO