Vreme de picnic in Romania? Vezi prognoza pe urmatoarele trei zile

Ultima actualizare: 08-05-2012 06:55
Vreme de picnic in Romania? Vezi prognoza pe urmat...
Vreme de picnic in Romania? Vezi prognoza pe urmat...

Norii au acoperit deja sud-vestul si au ajuns partial si in sud, insa in zilele urmatoare situatia nu se va inrautati. Nebulozitatea se va diminua in sud-vest si mai apar ceva ploi in centru si, izolat, in sud-est.

Din punct de vedere termic, diferentele vor fi minore. Masa de aer rece mai este prezenta in est si in nord-est si va avea o scurta revenire spre centru, in ultima zi a intervalului.

In Romania, astazi, vremea va fi in general frumoasa si pot sa cada, cu totul izolat, cateva averse in centru, in est si in sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra in intervalul 14-24 de grade.

In Dobrogea, temperaturile raman modeste, asa ca la amiaza vom avea maxime de cel mult 13-14 grade Celsius. In sudul Moldovei si in nordul Munteniei gasim vreme buna, poate doua-trei averse si maxime placute.

In Bucovina si in nordul Moldovei: innorari temporare, conditii de averse si temperaturi comparabile cu cele inregistrate joi. In Transilvania nordica si prin Maramures: peste 20 de grade Celsius si vreme buna. Vestul Romaniei va avea vreme calda, soare si valori de pana la 24 de grade Celsius. Centrul Romaniei va avea conditii meteo bune, dar pot sa apara si cativa stropi de ploaie. Sud-vestul prinde o zi insorita cu maxime de peste 20 de grade si multe momente insorite.

Sudul va avea inca o zi buna, dar, de aceasta data, vor fi si cativa nori, poate va ploua din cand in cand, iar maximele raman sub 20 de grade.

In Bucuresti, meteorologii spun ca ar putea sa picure trecator, dar, in ansamblu, conditiile meteo raman foarte bune. Maxima va ajunge la 18 grade, iar sambata dimineata vom avea cam 4 grade.

La munte, averse locale apar in majoritatea masivelor, dar nu se pot strange cantitati insemnate de apa. Temperatura aerului scade usor in toate statiunile.

Sambata, vor fi cateva averse la munte, iar noaptea, in nord-vest, duminica, va ploua slab in nord si la munte.

De asemenea, luni, va ploua slab numai la munte. Maximele scad usor luni, dar, chiar si asa, nu vor fi probleme.

 

 

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO