Zi neagra in Italia! Doi romani, injunghiati mortal de persoane necunoscute

Ultima actualizare: 22-10-2012 09:42

Unul dintre ei s-a stins la Milano, in fata unei discoteci. Celalalt, intr-un orasel de langa Roma. A cazut victima unui jaf care a avut loc in pizzeria la care lucra.

 

Primul atac s-a petrecut la 6 si 50 de minute, ora Romaniei, in fata unui club aflat la periferia orasului Milano. Un trecator l-a gasit pe roman, injunghiat. Era lungit pe trotuar, asa ca martorul a chemat Ambulanta. Din pacate, medicii au ajuns prea tarziu pentru tanarul de 25 de ani. Isi petrecuse toata noaptea intr-o discoteca aflata in mijlocul unui santier.

Potrivit martorilor, tanarul si cativa prieteni au avut o altercatie cu un alt grup, dupa care al nostru a fost dat afara de bodyguarzi. Acestia sustin insa ca era viu si nevatamat cand a parasit discoteca. De aici, mister total: nimeni nu stie cine l-a injunghiat de opt ori in stomac.

Cel de-al doilea roman avea 55 de ani si era agent de paza intr-o pizzerie din Latina, un orasel de langa Roma. Nici in cazul lui politia nu poate oferi detalii despre identitatea atacatorilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO