Zi cu porţile deschise la Casa Albă. Replica bizară a lui Trump la începutul cursei cu ouă


Ultimul update: Marti 23 Aprilie 2019 10:50
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2019 07:59
Categorie: Stiri externe

Preşedintele Donald Trump şi soţia sa, Melania, au organizat celebra cursă cu ouă de Paşte, o tradiţie veche de aproape 150 de ani.

Peste 30 de mii de oameni s-au perindat pe parcursul întregii zile pe peluza din faţa Casei Albe. Trump nu a scăpat ocazia să lanseze câteva replici în stilul care l-a consacrat.

"Bine ați venit la cursa cu ouă de Paște, ediția 2019. Facem asta de 141 de ani... nu-mi mai amintesc cum a fost prima dată, dar în ultimii trei ani ne-am distrat din plin", a spus Trump.

Pe peluza Casei Albe, Donald Trump şi soţia sa Melania au fost gazde pentru aproape 30 de mii de oameni care au participat la cel mai mare eveniment public organizat la reşedinţa preşedintelui america, tradiţionala cursa cu ouă de Paşte.

Preşedintele a dat autografe pentru copii. Şi pretinde că unul dintre vizitatorii cei mici l-a încurajat să construiască controversatul zid de la graniţa cu Mexicul.

Dincolo de glume şi de atmosfera festivă, jurnaliştii prezenţi nu au scăpat ocazia de a afla ce mai spune Trump despre raportul Muller. Acesta afirma că preşedintele a dat mai multe ordine de demitere a consilierului special Robert Mueller, dar ca personalul din administraţia prezidenţială a acţionat contrar dorinţelor şefului de la Casa Alba.

"- Sunteți îngrijorat că unii dintre membrii echipei v-au încălcat ordinele?
- Nimeni nu-mi încalcă ordinele.
- Vă temeți că ați putea fi pus sub acuzare?
- Nici măcar un pic".

Raportul Mueller. Momentul în care Trump a crezut că a pierdut totul: ”Sunt terminat”
Raportul Mueller: Donald Trump a fost ”receptiv” la ofertele rușilor, de alegeri
VIDEO PROTVPLUS.RO