Video. Pilot salvat dintr-un avion prăbușit cu câteva secunde înainte ca un tren să intre în el

Ultima actualizare: 10-01-2022 14:22

Un videoclip șocant arată momentul în care polițiștii din Los Angeles au salvat un pilot dintr-un avion de mici dimensiuni care s-a prăbușit pe șinele de cale ferată, cu doar câteva secunde înainte de a fi lovit de un tren, scrie ABC News.

Camera corporală a unui polițist a surprins momentul intervenției la limită. Ofițerii s-au luptat să elibereze pilotul care sângera din aeronava de mici dimensiuni, trăgând de bucăți din epavă și încercând să-i facă loc pentru ca acesta să se elibereze.

La doar cinci secunde după ce pilotul este scos cu success din avion, un tren se izbește violent de avion.

„Ofițerii diviziei Foothill au dat dovadă de eroism și un timp de reacție foarte rapid, salvând viața unui pilot care a aterizat de urgență pe șinele de cale ferată de pe strada San Fernando, chiar înainte ca un tren să izbească avionul”, a declarat Departamentul de Poliție din Los Angeles. .

Locul accidentului este în apropierea unui aeroport, din care presa locală a raportat că avionul decolase.

Poliția a confirmat că avionul și-a pierdut puterea înainte de a se prăbuși și că pilotul era singura persoană aflată la bord.

Departamentul de Pompieri din Los Angeles a declarat că bărbatul a fost dus la un centru regional de traumatologie, dar nu a oferit informații despre starea lui.

Videoclipul poate fi urmărit aici

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO