VIDEO. Momentul în care un bărbat moare strivit de avion pe un aeroport din Thailanda


Ultimul update: Sambata 08 Februarie 2020 12:37
Data publicarii: Sambata 08 Februarie 2020 12:13
Categorie: Stiri externe
Avion

Operatorul unei mașini de tractare de pe aeroportul din Bangkok a fost murit strivit de avionul Boeing 737 pe care îl trăgea spre poarta de îmbarcare, după ce aeronava a scăpat de sub control, relatează Daily Mail.

Incidentul petrecut vineri dimineață pe Aeroportul Internațional Don Mueang din capitala Thailandei a fost filmat de camerele de supraveghere.

Din imagini se vede cum mașina de tractare se oprește, însă avionul continuă să înainteze din inerție și trece peste vehicul. Șoferul a fost ucis în urma accidentului, în timp ce un al doilea mecanic a fost rănit.

Potrivit conducerii aeroportului, accidentul tragic s-a produs după ce cablurile care legau aeronava de maşina de tractare s-au rupt, ceea ce a făcut ca mașina să se oprească.

”Cablurile care legau avionul de maşina de tractare s-au rupt, ceea ce a făcut ca mașina să se oprească, în timp ce avionul a continuat să ruleze”, a declarat Samphan Khutharanon, directorul aeroportului.

Avionul aparține companiei Nok Air și urma să decoleze de la Bangkok către Nakhon Si Thammarat, oraș din sudul Thailandei.

În urma incidentului, aeronava a fost retrasă din funcțiune pentru investigații, iar pasagerii au fost duși la destinație de un alt avion, cu o întârziere de aproximativ o oră.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: avion, bankok, accident,

VIDEO PROTVPLUS.RO