Una dintre femeile rănite de prințul Philip în accident cere anchetarea acestuia

Ultima actualizare: 22-01-2019 20:45

Emma Fairweather, o femeie de 45 de ani care s-a ales cu mâna ruptă după ce mașina în care se afla a fost lovită de cea a prințului Philip, este de părere că acesta ar trebui „în mod cert” să fie tras la răspundere, dacă așa va decide poliția.

Emma Fairweather se afla în mașină cu o prietenă de 28 de ani și cu un bebeluș de nouă luni, atunci când a avut loc accidentul. În urma impactului, autoturismul Kia a fost grav avariat.

Ea s-a declarat „foarte, foarte supărată” de faptul că la 48 de ore de la accidentul care a lăsat-o cu o mână ruptă, soțul reginei Elisabeta a Marii Britanii s-a urcat din nou la volan, fiind surprins de jurnaliști fără centură. În acest context, l-a descris pe prințul Philip ca fiind „extrem de insensibil și egoist”, a declarat femeia la o emisiune de pe postul ITV, conform The Guardian.

Totodată, Fairweather s-a declarat revoltată de modul în care Familia Regală a Marii Britanii tratează acest incident, mai ales în contextul în care ducele nu a contactat-o, deși au trecut câteva zile bune de la accident, ceea ce a făcut-o să simtă că n-are niciun fel de susținere din partea celui responsabil pentru accident.

„Am întrebat unde este, gândindu-mă că sigur vrea să vadă dacă sunt ok. Cineva mi-a spus că a încercat, dar că i s-a spus să nu o facă.”

Ulterior, ea a primit un mesaj vocat de la una dintre asistentele reginei, care i-a transmis „toate cele bune.”

Întrebată dacă prințul Philip ar trebui să suporte consecințele pentru fapta sa, ea a răspuns: „Absolut!”

„Trebuie să se ia o decizie dacă prințul Philip și cu mine vom avea parte de același tratament sau nu. Simt că pentru el, experiența asta nu a fost la fel cu cea trăită de mine”, a mai declarat Emma Fairweather, mamă a doi copii.

Poliția din Norfolk a precizat că incidentul este investigat și că vor fi luate „măsurile adecvate.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO