Un turist britanic a disparut in Thailanda. Ultima data le-a spus parintilor ca un barbat nu-l lasa sa plece de pe insula

Dată publicare: 17-12-2015 10:45
Dată actualizare: 20-12-2015 07:02


Jordan Jacobs

Un britanic in varsta de 21 de ani este dat disparut in Thailanda dupa ce le-a spus parintilor ca "un barbat nu-l lasa sa paraseasca insula", relateaza The Guardian.

Jordan Jacobs, in varsta de 21 de ani, a disparut pe insula Koh Phi Phi Don imediat dupa ce le-a trimis parintilor sai un mesaj in care le spunea "ca nu poate sa-i mai vada vreodata".

Jordan a fost vazult ultima data sambata pe popularele Insule Phi Phi, in Thailanda. Imediat dupa ce le-a trimis parintilor sai un mesaj prin care ii anunta ca un barbat nu-l lasa sa plece de acolo, tanarul din Wiltshire nu a mai fost de gasit.

Familia baiatului a cerut ajutorul pe Facebook. "Oricine are informatii, oricat de mici, ne-ar putea fi de mare ajutor" a scris sora lui pe Facebook.

Jacob a parasit hostelul unde era cauzat impreuna cu alti prieteni pentru a vizita cea mai mare insula din arhipelag, Koh Phi Phi Don, impreuna cu un barbat strain.

"A plecat cu un localnic pe care l-a intalnit langa hostel. Acesta i-a propus sa-l duc gratis pe insula. In acea seara i-a sunat pe parintii mei. Era suparat.

Duminica dimineata mama a primit un mesaj pe Facebook in care ii spunea ca nu poate sa ne mai vada, ca ne iubeste si ca e trist ca nu ne mai poate vedea o data", a povestit sora lui pentru Daily Mail.

Potrivit relatarilor familiei, Jordan se temea ca localnicul nu-l mai lasa sa plece de pe insula.

Autoritatile britanice au confirmat ca Jordan Jacobs este dat disparut in Thailanda de pe 12 decembrie.

Sursa: Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO