Un simplu accident de circulație a scos la iveală un șir lung de infracțiuni ale unui român în Germania

02-02-2021 15:53


Poliția

Un simplu accident de circulație, mai degrabă o banală tamponare, s-a transformat într-un șir lung de infracțiuni care au trimis în arest preventiv, un șofer român care nici n-are permis de conducere, scrie Badische Zeitung, citat de Libertatea.

Joi, 28 ianuarie, un român în vârstă de 24 de ani, la intersecția Waltershofener Strasse și Hausener Weg din parcul industrial Haid, din Freiburg, a ignorat prioritatea altui vehicul și a intrat cu mașina lui în acesta. La verificarea detaliilor personale, ofițerii secției de poliție Freiburg-Süd au observat unele neconcordanțe în documentele persoanei care a provocat accidentul.

Verificări mai detaliate au arătat că permisul său de conducere era probabil un fals. Bărbatul avea și un certificat de reședință în orașul Freiburg, de asemenea falsificat.

Ancheta a condus la descoperirea mai multor infracțiuni ale tânărului de 24 de ani. Printre altele, nu are permis de conducere, vehiculul implicat în accident era împrumutat și, potrivit poliției, nu era asigurat. Ofițerii au găsit ustensile pentru extragerea combustibilului în vehicul.

Plăcuțele de înmatriculare ale vehicolului au condus la un furt de biciclete în primăvara anului trecut. În baza acestor descoperiri, românul fost predat secției de poliție din St. Georgen, iar oficialii de acolo au identificat mai multe infrecțiuni: în ianuarie, o companie de comandă prin poștă online a depus o plângere împotriva unui șofer de curierat pentru că a deturnat 72 de colete pe care ar fi trebuit să le livreze.

Pe baza documentelor falsificate pe care le-a prezentat angajatorului său, tânărul de 24 de ani a putut fi, de asemenea, identificat drept acest șofer de curierat.

 

Sursa: Libertatea, Badische Zeitung


VIDEO PROTVPLUS.RO