Un motociclist declarat decedat și-a revenit cu puțin timp înainte de efectuarea autopsiei

Dată publicare: 05-03-2021 10:20
Dată actualizare: 05-03-2021 11:27


Un motociclist declarat decedat și-a revenit cu puțin timp înainte de efectuarea autopsiei

Un bărbat din India, despre care se credea că a murit într-un accident de motocicletă, a început să miște cu câteva momente înainte ca medicii să-i facă autopsia.

În vârstă de 27 de ani, tânărul din Mahalingapur, din sudul statului Karnataka, a fost transportat la un spital privat în stare critică.

Medicii de acolo l-au declarat decedat și l-au deconectat de la ventilatorul care îl ajuta să respire, înainte ca familia să-l ducă la un spital de stat din apropiere, pentru un examen post-mortem, luni, informează Daily Mail.

Cu toate acestea, cu câteva momente înainte ca medicii să înceapă autopsia bărbatului, un doctor a văzut corpul mișcându-se, a declarat, pentru presa locală, familia tânărului. Medicul desemnat să efectueze examenul post-mortem a spus că fusese informat că bărbatul era deja decedat.

''Conform cererii membrilor familiei sale, am constatat că își scutura mâinile și picioarele. Când l-am examinat din nou amănunțit, am văzut că era în viață. Acum a fost internat într-un spital privat pentru tratament suplimentar'', a declarat acesta.

Un oficial din domeniul sănătății a confirmat acest lucru și a spus că bărbatul rănit a fost internat imediat într-un alt spital, unde starea sa s-a îmbunătățit.

Acesta a adăugat că medicii de la spitalul privat au comis o ''eroare de judecată'' atunci când l-au deconectat de la ventilator și au declarat decesul. Din câte se pare, familia tânărului nu a formulat încă o plângere oficială.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO