Un criminal periculos cu probleme psihice, condamnat la închisoare pe viață, a evadat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Keith Whitehouse
BBC

Un criminal extrem de periculos din Marea Britanie, cu tulburări psihice grave, care a violat și a ucis o femeie după ce a fost eliberat din închisoare în 1990, a evadat.

Alarma a fost dată după ce Keith Whitehouse nu s-a prezentat la numărătoare în dimineața zilei de sâmbătă de la închisoare Leyhill cu regim deschis din South Gloucestershire.

Bărbatul a fost văzut ultima dată cu trei ore și jumătate înainte ca alarma să fie dată. 

Keith Whitehouse, în vârstă de 56 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a lovit o tânără de 21 de ani cu o cărămidă în cap pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale cu el. Incindentul a avut loc în 1991, într-un cimitir, scrie Daily Mail.

Totodată, tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori în zona capului, iar identificarea ei a fost posibilă doar cu ajutorul danturii.

Criminalul a comis grava infracțiune în timpul unei permisii de 5 zile de la o altă închisoare din Marea Britanie. Bărbatul fusese condamnat la 30 de luni de închisoare pentru răpire.

Autoritățile au făcut publice și semnalmentele pentru care el poate fi recunoscut. Are părul grizonat și scurt, constituție subțire, mustață și barbă. Are un tatuaj cu un vultur pe prațul stâng și un leopard pe brațul drept.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO