Avionul cu probleme al Virgin Atlantic a aterizat cu bine la Londra. FOTO: Trenul de aterizare stricat al Boeing-ului 747

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40
Virgin Atlantic

Un Boeing 747 apartinand de Virgin Atlantic are probleme la trenul de aterizare, scrie Sky News care atrage atentia ca avionul survoleaza Marea Britanie si renunta la combustibil.

UPDATE 18:05 Rex Features publica una dintre cele mai clare imagini cu trenul de aterizare ce a provocat momentele de panica din Marea Britanie. Din fericire, echipajul a reusit sa duca cu bine aparatul la sol. La bord erau 400 de pasageri.

UPDATE 17:53 Avionul a aterizat cu bine pe aeroportul Gatwick din Londra. Echipele de interventie au plecat spre el.

UPDATE 17:45 Pe Twitter incep sa apara tot mai multe imagini in care este surprins trenul de aterizare cu probleme al avionului.

Virgin Atlantic a confirmat ca avionul are probleme la trenul de aterizare si ca uriasul Boeing 747 se pregateste de o aterizare ce nu este una "standard".

Expertii citati de Sky News spun ca cel mai probabil avionul scapa de combustibil in aceste momente pentru a nu risca o explozie.

Zvorul VS43 a decolat la 11:44 de la Gatwick si se indrepta spre Las Vegas. Mai multe ambulante si masini de interventie au plecat deja spre aeroportul Gatwick.

Stirea este in curs de actualizare

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO