Soțul Tanyei Roberts, fostă "Bond Girl", a infirmat moartea actriței. Vedeta e în stare gravă

Ultima actualizare: 06-01-2021 10:42
Tanya Roberts, starul Bond Girl, a murit în ajunul Crăciunului. S-a prăbușit după ce și-a plimbat câinii
Getty

Soțul Tanyei Roberts, fosta ”Bond Girl”, a infirmat decesul acesteia, după ce reprezentantul actriței a anunțat că vedeta a murit.

Potrivit site-ului american TMZ, soțul lui Tanya, Lance O'Brien, a anunțat că soția sa nu este de fapt moartă, scrie Daily Star.

Soțul actriței l-a sunat pe reprezentantul acesteia chiar de la spital, după ce a văzut știrea despre moartea Tanyei, pentru a-i spune că fosta ”Bond Girl” este în viață.

Reprezentantul actriței, Mike Pingel, anunțase printr-un comunicat de presă că actrița Tanya Roberts, celebră pentru rolul ei de "Bond Girl" în 1985, a murit la 65 de ani, după ce s-a prăbușit în Ajunul Crăciunului când s-a întors de la o plimbare cu câinii ei.

Pingel a transmis că actrița a fost dusă imediat la un spital din California și ”pusă la un ventilator”, dar starea ei nu s-a mai îmbunătățit”.

Mai mult, medicii ar fi spus că decesul femeii nu ar fi avut nicio legătură cu Covid-19.

Cu câteva zile înainte de moartea sa, actrița părea sănătoasă și chiar a vorbit cu fanii în sesiuni online, menționa presa.

Tanya Roberts a fost "Bond Girl" alături de Roger Moore în filmul ”A view to kill” din seria James Bond în 1985, a făcut parte din iconicul trio din Charlie’s Angels, unde a jucat-o pe Julie Rogers și a jucat mult timp în celebrul sitcom That 70’s Show, unde a interpretat-o pe mama lui Donna Pinciotti, Midge.

Tanya Roberts reflecta la un moment dat asupra rolului ei de Bond Girl: ”În acel moment nu știam ce știu acum dar, sinceră să fiu, cine ar fi renunțat la acel rol?”.

„Nimeni nu ar fi făcut-o. Tot ce trebuie să te gândești este ”aș fi putut să fiu mai bună în rol?”, spunea actrița.

Ea a adăugat: „Eram foarte tânără și am făcut ceea ce simțeam că este alegerea corectă”.

Tanya a jucat peste 40 de roluri în cariera sa, inclusiv rolul lui Stacey Sutton ca una dintre fetele Bond și a fost, de asemenea, model și a pozat pentru Playboy în 1982.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO