Surpriza. Hugo Chavez se muta intr-un cort, ca sinistratii de la inundatii

Ultima actualizare: 28-04-2012 07:56
Hugo Chavez

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a anuntat ca va guverna temporar dintr-un cort primit de la liderul libian Muammar Kadhafi, pentru ca mai multe familii, ramase fara locuinte in urma inundatiilor, sa se poata adaposti in biroul sau

"In biroul numarul unu putem instala niste paturi. Este mare ... Eu o sa ma mut pur si simplu in cortul beduin pe care mi l-a dat Kadhafi. O sa fie in gradina." - a spus Hugo Chavez la televiziunea publica, citat de AFP.

El a mai precizat ca va folosi acest cort la fel cum procedeaza si liderul libian Muammar Kadhafi, atunci cand pleaca in vizite oficiale internationale.

"Voi primi presedintii in cort. Daca vine presedintele Correa (Ecuador) ... ei bine, il voi astepta in cort." - a mai spus Chavez.

Inundatiile si alunecarile de teren din Venezuela au ucis cel putin 38 de persoane si au lasat pe drumuri mii de oameni.

Saptamana trecuta, Chavez si-a deschis usile palatului prezidential pentru 25 de familii care au ramas fara locuinte. De asemenea, el i-a indemnat pe membrii cabinetului de guvernare sa ii urmeze exemplul altruist.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO