Soţia prinţului Harry se lansează în lumea operelor de binefacere: "Together e o carte de bucate”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 18 Septembrie 2018 09:27
Categorie: Stiri externe

Soţia prinţului Harry se lansează în lumea operelor de binefacere, sprijinind publicarea unei cărţi de bucate. Mare amatoare de gătit, Meghan a vrut astfel să ajute mai multe femei din vestul Londrei care au deschis o cantină socială.

Meghan: "Together e o carte de bucate, dar este şi povestea unei comunităţi din vestul Londrei care s-a adunat laolaltă într-o bucătărie şi a descoperit puterea vindecătoare a mâncatului împreună.”

Într-un clip de promovare a cărţii, ducesa de Sussex povesteşte că le-a întâlnit pe aceste femei în ianuarie 2018, la scurt timp după logodnă cu prinţul Harry şi când abia se instala în noua ei casă.

A impresionat-o iniţiativa lor de a găti pentru supravieţuitorii incendiului, care stăteau la hotel şi nu aveau bucătărie.

"M-a întrebat cât de des oferim acest serviciu şi i-am spus că de două ori pe săptămână. M-a întrebat imediat de ce nu în fiecare zi şi i-am zis că din motive financiare. A zis: "Putem scoate o carte de bucate"."

În calitate de viitor membru al familiei regale, lui Meghan nu i-a fost greu să convingă o editură să se alăture proiectului. Cartea de bucate astfel rezultată conţine 50 de reţete originare din toate colţurile lumii, la fel ca oamenii care locuiesc în acea zona a Londrei.

Banii obţinuţi din vânzarea ei ar trebui să permită acestei bucătării comunitare să funcţioneze zi de zi.

"Iniţial, proiectul era pentru Grenfell şi victime, dar acum e pentru că această comunitate să se adune laolaltă, să socializeze, să gătească împreună, să se bucure de arome diferite."

"Stăm împreună, mâncăm împreună şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Nu contează de unde suntem, ce culoare are pielea noastră, ce limbă vorbim. E uimitor."

Cartea va fi lansată joi în Marea Britanie, ocazie cu care ducesa va găzdui o petrecere la Palatul Kensington.

Transmisia LIVE VIDEO poate fi urmărită și pe PRO TV NEWS (www.protvnews.ro), în secțiunea LIVE a aplicației gratuite Știrile ProTV (poate fi instalată de aici: http://onelink.to/dhrsfr) sau direct din orice browser, la acest link: https://bit.ly/2IKh8nD ------- (IBU 8)

VIDEO PROTVPLUS.RO