Șoferi dați jos de la volan și obligați să se uite la victima unui accident mortal, în Germania. VIDEO

23-05-2019 16:22
Sursa: infranken.de

accident Germania

Câțiva șoferi au fost dați jos de la volan și ”invitați” de un poliţist să se uite la victima unui accident mortal, în Germania. Pe unul din ei polițistul l-a îndemnat ”să-l salute” pe bărbatul mort, intins pe șosea.

Scenele ireale s-au desfășurat în urmă cu două zile, pe A6, lângă Nurnberg, după impactul între două camioane, accident care s-a soldat cu decesul unuia din șoferi, relatează infranken.de.

După accident, traficul a fost restricționat, iar la un moment dat s-a blocat de tot din cauza șoferilor care opreau și filmau cu telefoanele mobile scenele șocante.

Exasperat, unul din polițiștii aflați la fața locului, care avea misiunea de a dirija circulația, a început să țipe la șoferi, spunându-le să-și vadă de drum și să nu mai filmeze. Pentru că nu a găsit foarte multă înțelegere și sătul de ceartă, poliţistul a început să oprească maşinile, să îi dea jos pe şoferi și să-i invite să filmeze de aproape totul.

La un moment dat i s-a adresat în engleză unui șofer: “Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze. Poate vrei să-l saluți... Ar trebui să îţi fie ruşine!”. Încurcat de reacția polițistului, șoferul își cere scuze.

Poliţistul, Stefan Pfeiffer, a declarat ulterior că reacționat astfel pentru că efectiv a fost șocat de atitudinea șoferilor.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului a murit un bărbat de 47 de ani.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: infranken.de


VIDEO PROTVPLUS.RO