Snoop Dogg va vota pentru prima dată la alegerile din toamnă. ”Mi-am spălat creierul de unul singur”

Ultima actualizare: 06-06-2020 16:01
Snoop Dogg va vota pentru prima dată la alegerile din toamnă. ”Mi-am spălat creierul de unul singur”
Getty

Rapperul american Snoop Dogg a dezvăluit într-un interviu recent că va merge pentru prima dată din viaţa lui să voteze, în toamna acestui an, la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, întrucât îşi doreşte ca Donald Trump să plece de la Casa Albă.

 

Celebrul cântăreţ american, în vârstă de 48 de ani, a presupus până acum în mod eronat că nu avea dreptul să voteze din cauza cazierului său judiciar, dar, după ce a aflat că poate să facă acest lucru, starul rap s-a declarat hotărât să îşi exercite dreptul la vot.

”Timp de mulţi ani mi-am spălat creierul de unul singur spunându-mi că nu puteam să votez pentru că aveam cazier”, a dezvăluit artistul într-un interviu acordat postului radiofonic The Real 92.3.

Întrebat apoi dacă va merge să voteze în acest an, Snoop Dogg a răspuns astfel: ”Cu siguranţă, pentru că trebuie să ne aducem contribuţia. Nu poţi să vorbeşti despre asta fără să te şi implici. Nu pot să spun cuiva să meargă la vot dacă nu fac eu însumi acest lucru. Toată lumea ştie că sunt un deschizător de drumuri. Nu pot să vă spun să faceţi un lucru pe care eu nu îl fac”.

 

Rapperul spune că oricine îl susține pe Trump este rasist

 

În 2018, Snoop Dogg a declarat că orice persoană care îl susţine pe preşedintele Donald Trump este ”un rasist”, menţinându-şi această afirmaţie şi pentru a îl descrie pe colegul său de breaslă Kanye West.

Snoop Dogg l-a criticat atunci pe Kanye West pentru faptul că îl susţine pe Donald Trump şi că s-a asociat cu persoane rasiste în loc să susţină propria sa comunitatea de culoare.

Rapperul consideră că Donald Trump este singurul vinovat pentru criticile şi mesajele pline de ură adresate preşedintelui Statelor Unite, deoarece el a scindat profund societatea americană prin retorica folosită în timpul campaniei electorale din 2016.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO