Silvio Berlusconi, la un implant distanta de a fi "ca nou"!


Ultimul update: Sambata 18 August 2012 04:08
Data publicarii: Marti 12 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Binedispus si pus pe reformat tara, Silvio Berlusconi s-a intors la serviciu. Complet refacut dupa atacul de luna trecuta, premierul italian a revenit la resedinta sa de la Roma, in aplauzele a zeci de suporteri.

 

Jurnalistii n-au ratat momentul, iar Il Cavaliere s-a dovedit, si de aceasta data, extrem de jovial. Ba chiar le-a marturisit ca are o "mica cicatrice" si ca ii trebuie doar un implant dentar pentru a fi ca nou. 

Luat cu asalt de suporteri, Silvio Berlusconi s-a oprit cateva minute sa discute cu zecile de jurnalisti stransi in Piazza Grazioli din Roma. Despre atacul din decembrie, in urma caruia s-a ales cu o fractura nazala, doi dinti sparti si o rana la buza, premierul nu a avut prea multe de spus.

Bunavointa afisata fata de presa s-a stins in momentul in care a fost intrebat despre relatia cu Pierluigi Bersani, liderul Partidului Democrat, care l-ar fi acuzat pe Berlusconi ca-si face legi "cadou". Premierul a trecut imediat la un alt subiect de discutie, reforma fiscala.

Schimbarile lui Berlusconi ar urma sa reduca de la 5 la doua numarul cotelor de impozitare. E un vechi proiect, pe care premierul il sustine inca din 1994, cand a intrat in politica.

Silvio Berlusconi, plin de sange! Are nasul spart si doi dinti rupti!

Berlusconi se reface incet, dar sigur, dupa lovitura primita luna trecuta
Silvio Berlusconi a fost externat din spital. E plin de bandaje
A fost mana lui Chuck? Vezi de ce si-ar fi pierdut Papi Silvio doi dinti
VIDEO PROTVPLUS.RO