Si-a pierdut inelul de logodna, dar a avut parte de o surpriza. Mesajul pe care l-a primit tanara la o luna dupa nunta

14-08-2016 10:57

O tanara din Statele Unite si-a pierdut inelul de logodna pe care il primise de doar doua zile.

A ramas fara el dupa ce a jucat fotbal pe plaja, cu prietenii. Neatenta, dar norocoasa in acelasi timp. Si asta pentru ca i l-a gasit un strain, cu detectorul de metale. Nu imediat, ci dupa o luna.

Fata se resemnase deja ca nu-si va recapata niciodata bijuteria - cu valoare sentimentala, dar si materiala. Stephen este un cautator de comori modern - foloseste detectorul de metale.

Pasiunea l-a transformat in erou...cel putin pentru un cuplu de tineri, abia logoditi. El a gasit inelul de logodna pe care fata il pierduse.

Pe 4 iulie, de Ziua Independentei, Robby si Kelly s-au logodit pe aceasta plaja din Carolina de Sud, unde erau in vacanta. Dupa doua zile, cand jucau fotbal cu prietenii, tot la plaja, ea a ramas fara bijuteria pretioasa.

S-a intamplat ca si Stephen sa fie pe acolo, intr-una din expeditiile lui obisnuite. Au vazut ca are un detector de metale si i-au cerut ajutorul.

Vacanta s-a terminat, asa ca indragostitii s-au intors acasa, amarati. Au schimbat, insa, numerele de telefon cu Stephen...pentru orice eventualitate.

Dupa exact o luna, detectorul lui Stephen a scos sunetul care lui ii place atat de mult. Cinstit, i-a anuntat la telefon pe cei doi ca a gasit inelul. Iar ei s-au urcat imediat in masina si au condus, sase ore, pana la el, ca sa-l recupereze. Si asta pentru ca nu mai aveau rabdare sa astepte sa-l primeasca prin posta.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO