Și-a mințit soția ani la rând că suferă de leucemie. Cum a ieșit totul la iveală


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2018 14:31
Categorie: Stiri externe
cancer

Un bărbat din Marea Britanie a primit o pedeapsă cu suspendare, după ce și-a mințit partenera de viață ani la rând că suferă de leucemie și i-a cerut bani pentru un tratament în SUA.

Lucy Witchard povestește că fostul ei soț, David Carroll, în vârstă de 35 de ani, i-a spus încă de când s-au cunoscut, în 2006, că suferă de leucemie. Cei doi s-au căsătorit în 2011, apoi au divorțat.

Femeia susține că în 2015 a luat o sumă de bani, respectiv 2000 de lire sterline, chiar de la mama ei, pentru ca bărbatul să plece în SUA pentru tratament, acesta avertizând că boala este într-o fază terminală, scrie BBC.

Lucy povestește că suspiciunile cu privire la veridicitatea bolii lui au apărut în timp ce el se afla în SUA, pentru că bărbatul părea să se bucure mai degrabă de o vacanță, decât de un tratament pentru cancer.

Femeia l-a confruntat la întoarcere, dar el a susținut sus și tare că suferă de această boală gravă. ”I-a cerut unui coleg de muncă să mă sune și să se prefacă a fi medicul său pentru a mă convinge”, povestește Lucy.

Am știut după acel telefon că minte”, a continuat femeia. Ulterior, bărbatul a recunoscut tot. ”Am fost extrem de rănită și nervoasă. Mi-a irosit atâta timp din viață”, spune Lucy.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare săptămâna trecută pentru înșelătorie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: BBC

Tags: leucemie, cancer, boala,

VIDEO PROTVPLUS.RO